Ryhmä 9 – Lets make a game

Ryhmän nimi

Useless Gains

Ryhmän projektipäällikkön nimi ja sähköposti

Teemu Kettunen, teemu.kettunen@student.samk.fi

Ryhmän muut jäsenet allekkain nimi ja sähköposti

Markus Leino, markus.leino@student.samk.fi

Henry Hoipo, henry.hoipo@student.samk.fi

Niklas Nyman, niklas.nyman@student.samk.fi

Miko Virtanen, miko.virtanen@student.samk.fi

Projektiaihe

Askelmittarisovellus

Projektin Trello

https://trello.com/b/H1jz8POH/ug

 


16.3.2018

Grafiikka ja markkinointi puolen osalta ollaan saatu tehtyä valmiit graafiset pohjat tarvittaville sivuille, myös markkinointisuunnitelma on valmiina. Koodarit ovat saaneet react nativen käyttöön ja tiedontallennus on kunnossa.

9.2.2018

Tänään hioimme projektin esittelymateriaalia, joka on nähtävissä alla.

8.2.2018

Tämän päivän aiheena oli alustava speksaus ja ulkoasu, sekä projektin esittelymateriaalit. Miko ja Niklas keskittyivät suunnittelemaan ulkoasua ja muut heittelivät ideoita sovelluksen ominaisuuksista ja vaatimuksista. Samalla tehtiin PowerPoint-esitys projektin esittelyä varten.

Ulkoasun prototyypin ideaksi tuli ”vaaleat tekstit tummalla pohjalla.” Vaihtoehtoinen, mahdollisesti kellon mukaan vaihtuva, vaaleataustainen teema toteutetaan mikäli aikaa riittää.

Keskeisiksi ominaisuuksiksi, askelten laskemisen ohella, päätimme käyttäjän suorituksiin mukautuvat päivittäiset tehtävät ja haasteet, sekä käyttäjän ”avatarin” muovautuminen.

7.2.2018

Tämän päivän palaverissa pohdimme, millainen ilme sovelluksella tulisi olla. Visiomme on Googlen Material Design henkinen simppeli, mutta siisti ulkoasu.

Ryhmän ohjelmoijat miettivät, millä tekniikalla sovellus tulisi toteuttaa. Mahdollisiksi ehdokkaiksi nousivat Unity3D, PhoneGap ja React Native. Mikään ehdokkaista ei ole koodareillemme erityisen tuttu, joten ryhmä tutustuu lisää omalla ajallaan kumpaankin, ja lopullinen valinta tehdään sen jälkeen.

Ryhmän jäsenistä valitsimme Niklaksen hoitamaan pelin markkinointia. Hän aloitti heti perustamalla ryhmällemme Twitter-tilin (@uselessgains), jossa julkaisemme ainakin konsepteja, ja muuta tietoa projektin edistymisestä.

30.1.2018

Ensimmäinen palaveri on pidetty onnistuneesti. Ryhmä on päässyt yhteisymmärrykseen projektin aiheesta. Sovellusta visioitiin ryhmässä hyvässä hengessä.

2 Comments

Leave a Reply